Kangaroo và 3 năm đánh đổi cho một sản phẩm hoàn hảo

Ông Lại Trung Tùng – Viện trưởng Viện nghiên cứu và ứng dụng Kangaroo cho biết, 3 năm là thời gian mà ông và các cộng sự tập trung để mở ra bước tiến trong kiểu dáng và kết cấu của máy lọc nước.

Người đứng đầu bộ phận nghiên cứu của Kangaroo cho biết bài toán Tập đoàn đặt ra với sản phẩm này là một thiết bị lọc nước khác biệt, nhỏ gọn nhưng đặc biệt phải giúp cho người dùng sử dụng thuận tiện, an toàn hơn và đặc biệt đáp ứng mục tiêu nước khỏe của Kangaroo.

Với ông, Hydrogen Lux cũng là dấu mốc mới quan trọng trên hành trình 16 năm đồng hành cùng thị trường máy lọc nước Việt Nam của Kangaroo.

Dòng máy Hydrogen Lux vừa ra mắt sở hữu thiết kế khác biệt hẳn so với các thế hệ trước. Ý tưởng nào dẫn đến thiết kế này?

Kangaroo thường xuyên tiến hành thu thập dữ liệu, ý kiến phản hồi của khách hàng và có cả khảo sát riêng của đội ngũ R&D. 99% người được khảo sát vẫn đặt yếu tố chất lượng nước và chất lượng lõi lên hàng đầu. 90% người dùng quan tâm đến công nghệ tạo nước Hydrogen của Kangaroo, 80% người dùng mong muốn 1 kiểu dáng máy nhỏ gọn và dễ dàng bài trí, lắp đặt, đặc biệt trong các không gian nội thất ngày càng hiện đại hơn.

Viện nghiên cứu Kangaroo đã trăn trở suốt 3 năm mới cho ra mắt được 1 dòng sản phẩm có thể nói đáp ứng được gần như đủ những yêu cầu của người dùng hiện đại. Đây cũng có thể được gọi là một cuộc cách mạng về kiểu dáng và kết cấu bởi sự mới mẻ chưa từng có so với các dòng máy lọc trước đó. Kiểu dáng và công nghệ của máy lọc nước Kangaroo Hydrogen Lux đã được chúng tôi tiến hành đăng ký bảo hộ độc quyền sáng chế.

Nhìn từ bên ngoài, ít người nhận ra đây là chiếc máy lọc nước bởi nó chỉ nhỏ bằng 35% các loại máy trước đây, như chiếc CPU máy tính. Thiết kế nhỏ kéo theo kết cấu bên trong cũng phải đồng bộ và hoàn toàn khác biệt. Các máy trước đây sử dụng cốc lọc có thể tháo rời và thay riêng lõi, hệ thống ống dẫn đấu nối khá phức tạp và mất thời gian để thay thế, lắp đặt. Với Hydrogen Lux, Kangaroo sử dụng thiết kế lõi đúc nguyên khối và cút nối nhanh tích hợp sẵn trên lõi lọc, chỉ với thao tác cắm và xoay là lắp đặt xong. Những người chưa từng tiếp xúc với máy lọc nước hay chưa bao giờ thay lõi đều làm được dễ dàng.

Là người nghiên cứu tạo ra sản phẩm, ông thấy đâu là điểm khác biệt và đáng giá nhất?

Các máy lọc nước thông thường sử dụng cảnh báo thay lõi thông qua thiết bị cảm biến lưu lượng: đo nước đi qua nó để xác định thời gian thay lõi. Ở dòng Hydrogen Lux, Kangaroo loại bỏ cảm biến đó và đo bằng thời gian hoạt động của bơm và thời gian tác động của phao gửi về, máy tự động so sánh các thông số đầu vào và đầu ra, công suất lọc của từng lõi, nhờ các thuật toán sẽ tính được thời gian cần thay lõi. Thiết bị cho kết quả cực kì chính xác và không có sai số.

Một cải tiến đột phá khác là bình chứa chứa tích hợp thiết bị UVC Led có khả năng tạo ra bước sóng đơn có khả năng tiệt trùng và không sinh ozone, đây là thiết bị khử trùng hiện đại nhất đang được các nước tiên tiến ứng dụng thay thế cho công nghệ khử trùng bằng các đèn UV thủy ngân như hiện nay.

Kết cấu nguyên khối có nhiều ưu điểm so với cốc lọc rời vặn ren, cốc lọc nguyên khối được sản xuất trên dây chuyền đồng bộ vạn cái như một. Máy lọc nước phải chịu áp suất nước rất cao, với các thiết kế cốc vặn ren, ren có thể chặt hoặc lỏng tùy lực từ tay mỗi người, có thể có hiện tượng nứt cốc lọc, lệch ren, phá vỡ cấu tạo ren gây rò rỉ nước. Nhưng với thiết kế này của viện nghiên cứu Kangaroo thì mọi thao tác trở nên dễ dàng chỉ với 1 cú xoay 90 độ, không đòi hỏi lực tác động lớn. Thiết bị cũng không cần khóa nước, không cần di chuyển vị trí khi tháo lắp, đây là một cải tiến vượt bậc của máy lọc nước. Thiết bị này cũng loại bỏ được thực trạng hàng giả, hàng nhái tràn lan trên thị trường như hiện nay. Thêm nữa máy được thiết kế hệ thống báo lỗi ngay trên vòi nước cảm ứng, việc này giúp nhận biết tình trạng máy dễ dàng và thuận lợi, không cần phải kiểm tra hay nhìn thấy máy.

Điều gì khiến ông và đội ngũ R&D cảm thấy khó khăn nhất trong quá trình nghiên cứu Hydrogen Lux?

Quá trình thuyết phục nội bộ là một khó khăn rất lớn. Bởi ý tưởng thiết kế chưa từng có ở bất kỳ dòng máy nào, tất cả mới dừng ở ý tưởng, R&D cũng chưa có bản mẫu để mọi người sờ thử, khiến nội bộ bàn bạc, thảo luận rất nhiều mới đưa ra sự đồng thuận. Nhưng từ những nghi vấn, phản biện của đồng nghiệp đã giúp đội ngũ R&D khắc phục và cải tiến các chi tiết máy.

Lấy ví dụ về kết cấu khớp nối đĩa xoay của cốc lọc. Xuất phát từ việc muốn loại bỏ hiện tượng đóng lớp bùn nhầy tại bề mặt khớp nối có thể làm rò rỉ ở kết cấu lò xo cũ, đội ngũ R&D đã nghĩ đến cấu tạo khớp nối đĩa xoay. Hai đĩa gồm phần đặc và phần rỗng, khi xoay đĩa thì phần đặc che vào phần rỗng, giúp khóa chặt nước, ngoài ra nó sẽ đóng vai trò như một lưỡi gạt và loại bỏ đi các vật thể có thể bám trên vị trí khớp nối này, và lợi ích với người dùng đương nhiên rõ ràng hơn vì không cần khóa đường nước đầu vào khi tháo lắp, thay thế lõi lọc, triệt tiêu hiện tượng rò rỉ nước khi thay lõi lọc.

Từ những tiểu tiết như in ấn bề mặt, kiểu dáng và màu chữ, góc vát như thế nào, khe hở tiếp giáp phải thẳng mượt, cho đến màu sơn đồng bộ giữa chi tiết nhựa và kim loại, kích thước mặt đèn… đều trải qua quá trình tìm tòi, lên ý tưởng và thông qua hội đồng duyệt như vậy. Ngay cả việc tính toán để bỏ một con vít trên thân máy, làm sao để đảm bảo sự tinh tế mà máy vẫn vững chắc cũng là một bài toán mất rất nhiều thời gian. Tính đến khi ra thành phẩm thì chúng tôi đã thay đổi 8 lần bản vẽ kỹ thuật và mỹ thuật.

Duyệt bản vẽ rồi nhưng khi đưa vào sản xuất rất thì nhiều vấn đề phát sinh. Chúng tôi dựng sản phẩm ban đầu bằng tay để mô phỏng ý tưởng. Công đoạn này phải gia công cơ khí, tốn rất nhiều thời gian tìm nguyên liệu và công nghệ để lắp ghép từng tiểu tiết. Mẫu hỏng rất nhiều, hoặc ghép vào bị lệch, hoặc khi lên khuôn lại thấy không ổn, 3 lần dựng mẫu dù đạt 98% vẫn bỏ đi làm lại vì đội ngũ R &D vẫn theo đuổi mục tiêu cuối cùng là từng chi tiết hoàn hảo nhất. Công nghệ sản xuất cốc lọc vì cần đồng bộ nên Kangaroo đã đầu tư một dây chuyền mới khép kín và hiện đại bậc nhất ở Đông Nam Á theo đánh giá của cá nhân tôi. 3 năm để là một hành trình quá dài và đánh đổi nhiều cơ hội của Kangaroo, từ thị trường, cơ hội kinh doanh đến thị hiếu người dùng, tuy nhiên, 3 năm cho một sản phẩm hoàn hảo thì lại là một thành quả đáng tự hào.

Kangaroo định vị sản phẩm này ở tầm cao “đẳng cấp tiên phong”, đâu là những giá trị?

 Từ những sáng chế độc quyền được hội đồng khoa học thẩm định, cơ quan nhà nước cấp chứng nhận. Kangaroo hiện là doanh nghiệp khoa học công nghệ. Chúng tôi đầu tư nhiều thời gian, nguồn lực, con người để cho ra một sản phẩm mới. Chúng tôi liên tục ghi nhận phản hồi của khách hàng để nâng cấp thành các phiên bản cải tiến, nâng cấp trải nghiệm của khách hàng.

Tiên phong có hai nghĩa. Kangaroo tiên phong trong các sản phẩm vì sức khỏe người tiêu dùng. Chúng tôi dẫn dắt thị trường thông qua hoạt động nghiên cứu, thiết kế, chế tạo, sản xuất tại Việt Nam và vươn mình sang thị trường quốc tế; kích thích các doanh nghiệp máy lọc nước cùng sáng tạo, đem nguồn nước tốt và khỏe cho người dùng. Kangaroo cũng hướng đến những người dùng hiện đại, yêu thích sự mới mẻ và tiên phong trong phong trào sống khỏe cũng như bảo vệ người tiêu dùng tránh được hàng giả hàng nhái thông qua sản phẩm của mình.

Sau16 năm Kangaroo có mặt trên thị trường máy lọc nước, ông nhìn nhận thế nào về vai trò của thương hiệu với thị trường?

 Nói về thương hiệu cần nhắc tới cả quá trình dài Kangaroo kiên định với hướng đi đặt chất lượng sản phẩm vì sức khỏe người dùng lên hàng đầu và trải qua hành trình dài để giữ vững mục tiêu đó.

Tôi tin rằng người tiêu dùng là vị trọng tài công tâm nhất đánh giá chất lượng sản phẩm và uy tín thương hiệu và thời gian đó tính bằng nhiều năm chứ không phải vài tháng.

16 năm có mặt và trở thành đơn vị dẫn đầu trong thị trường máy lọc nước, hàng gia dụng chính là lời khẳng định Kangaroo có hướng đi đúng đắn, phù hợp với nhu cầu và thị hiếu người dùng. Với tôi, một thương hiệu có uy tín hay không, hãy nhìn vào cộng đồng của họ. Và với tư cách  là một người Kangaroo, xin gửi tới người tiêu dùng sự biết ơn. Chúng tôi biết ơn những khó tính, sự cầu toàn, sự tò mò hay cả sự không khoan nhượng của khách hàng. Chính khách hàng là kho tàng ý tưởng, là những chuyên gia, là những người đã giúp cho chúng tôi liên tục có được những sản phẩm tuyệt vời.

Đơn vị xây dựng tầm nhìn và mục tiêu gì để khẳng định vị thế dẫn dắt?

 Tầm nhìn và cam kết của Kangaroo là chỉ sản xuất và kinh doanh các sản phẩm có lợi cho sức khỏe người dùng. Để đi được con đường đó, Kangaroo đã và đang đầu tư lớn cho các hoạt động nghiên cứu và sản xuất, có thể nói rất ít doanh nghiệp ở Việt Nam sở hữu Viện nghiên cứu, cùng sự hợp tác của rất nhiều chuyên gia trong và ngoài nước ở các lĩnh vực khác nhau. Chúng tôi lắng nghe ý kiến, trải nghiệm của khách hàng để hoạch định các bước đi ngắn hạn, xây nền móng cho mục tiêu dài hạn. Một trong những mục tiêu đã và đang được biến thành hành động đó chính là “Vẽ bản đồ nước sạch Đông Nam Á” của Kangaroo

18 thoughts on “Kangaroo và 3 năm đánh đổi cho một sản phẩm hoàn hảo

 1. Register here and get a bonus says:

  Being a digital marketer today is definitely not easy! Not only do you need high-quality content, you need a lot of it. But creating good content is incredibly time consuming. At least that is what I thought until I came across WordAi… In case you have never heard of WordAi, it is a lightning fast content rewriter that uses Artificial Intelligence to automatically create unique variations of any piece of content. The best part is, WordAi creates rewrites that both humans and Google love.  I know, that’s a bold claim and I was pretty skeptical myself. So I decided to test their claims with their free trial and can tell you honestly, I opted directly for the yearly subscription after that. I’m not exaggerating when I tell you that WordAi is better than any other tool, service, or method on the market. I have been using WordAi to fill out my blogs and have already covered the cost of my yearly subscription. Its crazy but Im just scratching the surface of how far I can scale my SEO with WordAi! While I am using WordAi to scale my SEO efforts, you can also use WordAi to diversify your copy or even brainstorm to beat writers block! I could tell you about WordAi all day, but you really just need to try it for yourself. They are so confident in their technology that they offer a completely free 3-day trial AND a 30-day money back guarantee. So what are you waiting for? Click here to get started with WordAi for Free! Register here and get a bonus.

 2. נערות ליווי בתל אביב says:

  בנוסף לכל הטוב, קיסריה ותושביה נהנים מרמת חיים גבוהה
  מאוד שאין שני לה בארץ. חנות אקווריום וציוד לדגי נוי ברמה
  גבוהה ומחירים הזולים בארץ! זולייק הינה חנות אופנה ראשונה
  מסוגה לבעלי חיים. חברת אלפו סיסטמס בע”מ הינה חברה בינלאומית המתמחה באחזקה, אינטגרציה וניהול פרויקטים רחבי היקף. מיגון פסגות – חברה מובילה למתן פתרונות מיגון ואבטחה באזור הצפון: מצלמות אבטחה , מרכזיות , מערכות אזעקה ועוד. האתר עוסק בעיקר בנושאי המחשבים, טלפונים סלולריים, החומרה, מערכות הפעלה, גאדג’טים ועוד המון תחומים שקשורים לתחום הטכנולוגיה ומעודכנים על ידי הצוות שלנו על בסיס יום יומי. יפייפיה שלא פוגשים בכל יום. ברוכים הבאים לעולם הקולנוע של TV SHOP, כאן תמצאו את כל הציוד הנדרש לקולנוע ביתי מושלם והכל במחירי מבצע מיוחדים. מבצע ניתוחים אנדוסקופיים של אף וסינוסים, מטפל בבעיות שינה, דום נשימה ונחירות, מבצע ניתוחי ילדים ומספק חוות דעת רפואית. הכנסו לקרוא המלצות גולשים, פרופיל מקצועי, כתובת, טלפון, קבלת יעוץ, חוות דעת ואבחון. למסאג’ מקצועי, שוודי, קלאסי ורקמות עמוק. ן ירושלים תיווך דירות בירושלים ישנו הניסיון והוותק שלו זקוק כל סוכן נדל”ן מקצועי,
  ב ים נדל”ן ירושלים תיווך דירות בירושלים תוכלו לקבל הערכה מדויקת של שווי ותוכנית מכירה מפורטת למכירת דירתכם.

 3. נערות ליווי בתל אביב says:

  את השעות הבאות אתם הולכים לבלות בענק יחד
  עם נשים, גברים ואפילו לבד בדירה מאובזרת בטעם אישי, אסתטיקה, ניקיון וכל מה שצריך בכדי
  להרגיש כמו גג העולם במקום פרטי קטן שאף אחד לא שמע או ראה אותו.

  תוכלו להזמין עיסוי מפנק בבאר שבע , בלחיצת
  כפתור אחת, מה שיגרום לכם למצוא את המעסה האידיאלי שלכם ואפילו אם אהבתם את הטיפול שהוא או היא מבצעים,
  להפוך את הטיפול לקבוע, לפחות אחת לשבוע.
  אם העיסוי חזק מדי, מומלץ ליידע את המעסה כך שיפחית מרמת העיסוי.
  המעסה יגיע, יכסה אתכם בסדין אם
  לא כיסיתם את עצמכם ויתחיל
  לבצע את תנועות העיסוי בעדינות ובתור התחלה על מנת
  לחמם את האזורים בגב וברגליים.
  כמובן חשוב לציין כי כלל המפגשים
  מתרחשים באופן סודי ודיסקרטי, זאת על מנת
  לאפשר ללקוח את הפרטיות שכל כך צריך.
  ובכן, זאת שאלה מצוינת ורבים שמחפשים עיסוי ארוטי בקריית ים כלל לא מודעים ליתרונות הרבים של
  טכניקת הטיפול הזו. מעסה איכותית חדשה
  בבת ים לעיסוי פרטי ומטריף חושים
  באווירה מפנקת! מכוני ספא מציעים לתושבי פתח תקווה חוויה מפנקת.

  דירות דיסקרטיות בבת ים מציעות חוויה מפנקת לכולם.

 4. נערות ליווי באילת says:

  נוסד ב-1998 למשרד עורכי דין רות דיין ידע רב בדיני משפחה וניסיון
  בתיקי גירושין רגישים וסבוכים.
  משרדנו הינו חברת עורכי דין אשר הוקמה במקור בשנת 1997 ע”י עו”ד נדב שפירא.
  תחום השכרת חדרים לפי שעה בבאר שבע הינו תחום
  מתפתח בו קיימות אפשריות מפתות
  שמגיעות במחירים מפתיעים,
  שווה בדיקה. הינו אתר אינטרנט לפרסום מודעות דרושים לקציני בטיחות בתעבורה, טיפים לחברות לפני גיוס קצין בטיחות בתעבורה לארגון.

  חשוב לדעת כל המפרסמים מודעות באתר גולד אסקורטס הצהירו כי השירותים הניתנים הינם
  שירותי עיסוי בלבד. עיסוי מקצועי
  על ידי צביקה שנקר. כן, לוותר על הלילות
  המטורפים שלנו, על משחקי המין שלנו ועל
  כל מה שכישף אותי במשך חודשים.
  נערות סקס ליווי בחולון לעיסוי שלנו יודעות
  לענות על כל דרישה של לקוחות עניני טעם.
  שירותי ליווי באשדוד ואשקלון
  – כל סקס שאתה יכול להעלות על דעתך…
  חברת טיולים זה אנחנו, מספקת שירותי הסעות והיסעים למטרות שונות ובהתאם לצרכי הלקוחות שלנו.
  פילטר בר – מערכת אוסמוזה הפוכה חברת פילטר בר עוסקת
  בשרות ואספקה של מוצרים בתחום טיהור
  והשבחת המים למגזר הפרטי
  והעסקי בזמן מתן שירות מהיר לצרכי הלקוח.
  משלוחים מהירים שירות מהיום
  להיום, שירותי מסירות משפטיות
  לעורכי דין, הובלות קטנות.

 5. נערות ליווי באילת says:

  כמובן שיש דירות יוקרתיות יותר הכוללות
  פינוקים נוספים, אך אם אתם מחפשים דירה דיסקרטית זולה,
  בהחלט קיימת עבורכם האפשרות. בכל מקרה החבילה הבסיסית תהיה קיימת
  תמיד ואליה תוסיפו מה שאתם מעונינים בו.

  אך שירותי הניקיון תמיד יהיו איכותיים
  ויסודיים בכל מקרה. שירותי מין מקצועיים, מושקעים.
  אנו עוקבים אחר איכות שירותי הליווי הניתנים על ידי בנות.

  ברשימת המועדפים שלך, על מנת שתוכל לבקר שוב
  ביתר קלות באתר, ולהתעדכן
  באופן רציף ויעיל במתרחש
  בעולם נערות הליווי. כל מה שאתם צריכים זה נערות ליווי תחת קטגוריה
  מדהימה שבוררת ושמה לעצמה את הקריטריונים
  הגבוהים ביותר. אניה היא רוסיה מדהימה ואיכותית היישר
  מרוסיה הקרה. משום שמדובר בחוויה בריאה,
  יש להשתדל לא להיות במתח ואפילו לתכנן את
  הכול כך שתוכלו להגיע גם לפני הזמן לעיסוי מפנק בקרית שמונה/נהריה , אם מדובר בעיסוי המתבצע בקליניקה בקרית שמונה/נהריה של המעסה.
  מטופלים אשר מעוניינים בעיסוי בלוד אבל עצם המאמץ בהגעה לקליניקה בלוד של המעסה, למצוא חניה ולכל זה מתווספת גם החזרה הביתה.
  חופשה יכולה להיות רעיון מעולה, אבל אי אפשר
  לצאת לחופשה כל שבוע ולכן אנו צריכים משהו זמין ומהיר אשר יאפשר לנו
  לפרוק את כל אותם הלחצים.

 6. נערות ליווי באילת says:

  מרגוע לנפש: מעבר ליתרונות הפיזיים המובהקים, שווה לדעת שלעשות עיסוי ארוטי בירושלים זאת גם
  דרך נפלאה ובטוחה להרגיע את הנפש שגם היא מתעייפת
  ונשחק בשגרה. מרגוע לנפש: מעבר ליתרונות הפיזיים המובהקים, שווה לדעת שלעשות עיסוי ארוטי בהרצליה
  זאת גם דרך נפלאה ובטוחה להרגיע את
  הנפש שגם היא מתעייפת ונשחק בשגרה.
  עיסוי קלאסי בהרצליה באזורים, תשומת
  לב רבה יותר מוקדשת לחלקים מסוימים בגוף (למשל ישבן, גב,
  אזור צווארון). דיסקרטיות מלאה.
  דירה מדהימה, אזור שקט וחבוי, אבזור מפנק ביותר והכי חשוב?
  נכון לכתיבת שורות אלו, לפי נתוני אתר ספייסנטר, המרכז חדרי ישיבות להשכרה
  בכל הארץ וכן חללי עבודה משותפים, קיימים למעלה מ-15 חדרי ישיבות ברחבי ירושלים, בעלי
  גדלים שונים ורמות אבזור שונות,
  כאשר בכל חודש נפתחים עוד ועוד חדרים נוספים.
  אבזור מלא? אלו הן רק חלק מהתיאורים אודות
  נראות הדירה שיכולה לעורר בכם רגשות שלעיתים
  נדמה כי שכחתם. בכל הזמנה של מסאג’ בקרית שמונה עד הבית,
  צוות המטפלים יגיעו אליכם עם מיטת
  טיפולים, מוזיקה, שמנים וכל הדרוש
  על מנת שהעיסוי שלכם יהיה לא פחות ממושלם!

 7. נערות ליווי באילת says:

  במחקר שנערך בשנת 1996, קבוצת מבוגרים השלימה
  סדרה של בעיות במתמטיקה מהר יותר ובדיוק רב יותר לאחר עיסוי כיסא בן 15 דקות מאשר קבוצת
  מבוגרים שנאמר לה פשוט לשבת על
  הכיסא ולהירגע במהלך 15 הדקות האלה.
  פעמים רבות ברחבי חיפה והסביבה ניתן לראות שלטי חוצות הנושאים
  את הכיתוב “Escort Hatzfon” .חיפה והפרברים מרושתים ברשת כבישים מתקדמת המאפשרת הזמנת נערות ליווי בחיפה תוך 30 דקות אצלך בדירה
  או בבית המלון שלך. הרגשתי כל כך
  ליווי במודיעין מלוכלך בקלות אומלל בשביל נערות ליווי במודיעין להיות כל על מנת טיפש
  ונאיבי. בפורטל אקספיינדר כל אחד יוכל למצוא את מבוקשו
  בהתאם לצרכים שלו, טעמו האישי
  ובעיקר הגשמת הפנטזיות שלו. אקספיינדר מציע לכם מגוון דירות דיסקרטיות
  בכרמיאל במידה ואתם תושבי העיר
  אורחים או המטיילים בסביבה. מחפשים דירות דיסקרטיות בכרמיאל לוהטות יותר
  מתמיד? כאן תוכלו למצוא מגוון עצום של דירות דיסקרטיות בכרמיאל, הטומנות בחובן מגוון יפיפיות אקזוטיות, עדינות,
  בלונדיניות ושחורות המציעות אירוח דיסקרטי בכרמיאל.
  לא עוד בתי מלון חשופים או צימרים שכולם מכירים, מהיום אמרו דירה פרטית בכרמיאל,
  אחת כזו שלא גלויה לעין ומספקת את התשובה
  הטובה ביותר להנאות שלא הגשמתם עד היום.
  דירות דיסקרטיות בכרמיאל, יש להן את היכולת לעשות
  את זה מדהים ביותר יותר ממה שאתם מדמיינים
  בפועל. נכון להיום יותר ויותר אנשים מבינים את זה
  ובוחרים דירות פרטיות בכל רחבי הארץ
  דווקא מהסיבה הזאת – מכלול של
  דירות שמייצרות פינוקים והנאות נוכח שיש בהן
  את כל מה שאדם שרוצה להגשים פנטזיות צריך.

 8. נערות ליווי בתל אביב says:

  קליניקות בוטיק מעוצבות ויוקרתיות, ליד הים !

  קליניקות בוטיק ממש על הים ! במרכז רמת גן, בית ספא יוצא דופן, בוטיק יוקרתי.

  יתרון נוסף של חדרים זולים לפי
  שעה במרכז הוא המיקום, מן הסתם כפי שכפר אמרנו, כמעט בכל עיר, ישוב או
  מושב במרכז תוכלו למצוא צימרים או חדרים לפי
  שעה במרכז עם ג’קוזי, אך אם לדוגמה הגעתם ליום קניות, שופינג בתל אביב והתעייפתם
  תוכלו להשכיר לכם חדר בסביבה, אם הגעתם ליום כיף זוגי ובחרתם לבלות
  אותו בחדר, תוכלו לשלב גם בילוי בפאבים ומועדונים או ליהנות מחוויה קולינרית באחת ממסעדות היוקרה או אפילו ארוחה קלילה בבית קפה בסביבה.
  גברים המחזיקים מאהבת רוצים
  לבלות וליהנות יחד עם המאהבת,
  אך הם מעדיפים לשמור לעצמם את
  הבילויים שלהם, כלומר הם מחפשים אחר בילויים במקום דיסקרטי.
  ניתן להתייעץ עם המעסה טרם קביעת העיסוי
  – זאת בכדי להבטיח מענה ראוי ומקצועי.
  ניתן שירות למגזר המוסד והעסקי בלבד .שירות אדיב ומקצועי .
  עיסוי איכותי ומקצועי בלי לצאת מהבית!

  כשחושבים על כך, אין אדם שיתנגד לקבל
  עיסוי בשלב כזה או אחר וכאן עולה שאלה נוספת, למה אנשים
  אוהבים עיסוי? בואו והכירו את החשפניות של “דודו ספא” – חשפניות
  ברמה עולמית, שלא קיימות בשום מקום אחר.

 9. נערות ליווי בתל אביב says:

  אמנם אין שירות חדרים בדירות דיסקרטיות במרכז, אך בהחלט ניתן להזמין לחדר פרחים,
  בלונים, שמפנייה, שוקולדים ואולי עוד הפתעות.

  זוגות רבים מגיעים לחדר באמצע השבוע או בסוף
  השבוע לכמה שעות בלבד לבילוי רומנטי, כאשר אין הם צריכים
  להיסחב עם מזוודות בידיהם, כי הם למעשה באים רק לשעה
  שעתיים, כל מה שאתם צריכים למטרת הבילוי שלכם – ממתין לכם כבר בחדר האירוח.
  החל בשרירים תפוסים וכלה בדלקות
  ומחלות שונות – מתח יכול
  לגרום לנזקים רבים. במקום להסתמך אך
  ורק על הידיים תוך כדי ביצוע עיסוי משחרר, בעת עיסוי אבנים חמות המטפל מניח אבני בזלת
  מחוממות על גב המטופל, בכדי
  לסייע ולשחרר קשרים באזורים תפוסים
  וכואבים במיוחד. מי שמחפש עיסויים מפנקים בראש העין המשלבים פינוק וייחודיות
  ללא ספק צריך לבחור או לפחות לנסות פעם אחת עיסוי אבנים
  חמות. עיסוי באבנים חמות הוא עיסוי אשר נחשב לאחד
  המיוחדים, מכיוון שבמהלך עיסוי באבנים חמות משתמשים בחלוקי נחל
  אשר מחממים את השרירים ומרפים אותם מבפנים.
  חשוב לציין, כי יש עיסויים לשחרור השרירים התפוסים ויש עיסויים מפנקים.
  מגע ידיים מקצועי שימיס את כל השרירים המתוחים וירפה את המחשבות והדאגות היומיומיות ויאפשר לנו להתמסר לרוגע ולשלווה?
  תוכלו להזמין מתוך מגוון של עיסויים את העיסוי
  שלו אתם זקוקים כמו: עיסוי מרגיע ונעים, עיסוי משחרר, עיסוי
  בשמן חם, עיסוי טנטרי, עיסוי מקצועי ומפנק בחדרה .

 10. נערות ליווי בתל אביב says:

  אני בחור שנראה טוב, יש לי ביטחון עצמי,
  אין לי בעיה להתחיל עם בחורות וגם דיי הולך
  לי, אבל אני לא יבוא לבחורה ואגיד לה מה הפנטזיות שלי,
  בעיקר בגלל שאני יודע שזה יכול להיתפס כסטייה.
  אין צורך להיות מוגבלים להזמנת נערות ליווי לבתי מלון או בתים פרטיים, כי באתר
  תמצאו דירות דיסקרטיות פנויות בכל
  השכונות. אתר Ymassage מרכז במקום
  אחד ובעזרת ממשק ידידותי במיוחד
  מגוון מטפלים להזמנת עיסוי באזור רחובות והסביבה כאשר רוב המטפלים בעלי
  ניסיון של לפחות 3 שנים. ביקור
  במקום לפני הטיפול: אם אתם רוצים להיות בטוחים במאה אחוז בתמצאו
  מקום שעושה עיסוי ארוטי בהרצליה שעונה על הדרישות
  שלכם, אנו ממליצים להתחיל בשיחת טלפון ולשאול על
  טיפולי העיסוי, על ההסמכות של המטפלים ומה הם בעצם מציעים.
  הם תמיד צריכים להתחשב בבת הזוג אשר רוצה לעשות
  דברים שונים לגמרי. החיוך התמים שלה, הגוף הדק והיופי הטבעי שלה, הם אלה שהופכים
  את הבלונדינית הזו לנערת ליווי מושלמת עבור הפנטזיות והתשוקות… נערת הליווי הכי מושלמת שתפגוש.
  כמה עולה נערת ליווי בירושלים?

  נערות ליווי בכפר-סבא הן אמיתיות, לפחות בפורטל
  הבית היוקרתי שלנו!

 11. נערות ליווי בתל אביב says:

  מכיוון שאנחנו חיים בעידן האינטרנט, בו כל המידע זמין ונגיש בלחיצת כפתור פשוטה, אין צורך להשקיע מאמצים
  בכדי למצוא נערות ליווי בבת ים או בכדי לבצע את הבחירה המתאימה מתוך ההיצע.

  בניגוד לתרופות בתחום הפסיכיאטריה, ביחס
  לגישות פסיכותרפיות אין בנמצא תהליך אישור פורמלי מוסכם, ובכל זאת – רבות מהן מגובות
  בראיות שמסתמכות על מחקרים
  מרובי משתתפים ותומכות ביעילות הטיפול להפחתת סימפטומים של הפרעות ספציפיות,
  ביניהן דיכאון וחרדה. הטיפול מתבצע על ידי קרצוף, פילינג ועיסוי
  בסבון ארומטי ריחני. אומר יוסי ומוסיף
  כי במהלך הטיפול לא מעט אנשים נפתחים וחולקים איתו דברים אישיים, “כייף לי להיות האדם שלא רק מטפל בהם בגוף אלא גם בנפש, מקשיב להם ואם יש אפשרות לעזור, אני תמיד שמח לעשות זאת. כמובן שכל מה שהם חולקים איתי נשאר בחדר הזה, בדיסקרטיות מלאה, בדיוק כמו במרחב שבין פסיכולוג למטופל שלו”.
  אתה תשכח מכל הבעיות שלך ותשיג איתי אקסטזה… כאשר
  מזמינים מעסה הוא כבר ידאג להביא עמו את כל האביזרים
  שנחוצים לו כמו מיטת טיפולים,
  שמן עיסוי ואף נרות. אף מומלץ להתכונן לעיסוי על ידי ביצוע
  של תרגילי נשימה ומתיחה באזורי הגב והצוואר, בכדי להתניע את הזרימה הלימפתית כבר לפני העיסוי,
  ועל ידי כך לעודד אותה להתנקז מהר יותר
  מהגוף.

 12. נערות ליווי says:

  חברת קוויק קלין הנה חברה המתמחה במתן שירותי כביסה לחברות ואנשים כאחד החברה שמה לעצמה דגש
  על איכות השירותים אותה היא מספקת וכזו היא מחזיקה בהכשרה מקצועית של מכון התקנים ובהתמחות מיוחדת בטיפול בכתמים קשים במיוחד.

  חברת פלייר דיל עלונים הנה חברה המתמחה במתן שירותי חלוקה
  והפצה לכל הארץ לחילוק עלונים . טי.אס.איי חברה יצרנית ישראלית העוסקת בייצור
  מערכות חניה בעלת ניסיון של 15 שנה בתחומי התקשורת,
  מתח נמוך ומערכות החניה. ר אנה לייקן- רופאה פנימית ומשפחה בעלת ניסיון וותק בתחום
  יותר מ20 שנה. החברה מייצגת את חברת STUDEX בישראל כבר למעלה מ20 שנה אנו מתמחים בניקוב חורים באזניים לילדים
  ולתינוקות והבאנו לארץ את העגיל הראשון
  שלי! “תמשיכי לשחק” הוא אומר ואני מתחילה כבר לגנוח, “תשחקי גם עם אצבע בחור של התחת”.
  אוקסנה בחורה עם שמחה ואהבה בלתי נפסקת!
  בחורה סקסית יפייפיה חמה ונעימה!
  בחורה רגילה יכולה להיות ביישנית או חסרת
  ניסיון בעניינים של עיסוי אירוטי בקריות.
  עיסוי אירוטי בצפון משפיע על כל השרירים והאיברים בגוף.
  המרפאה מנוהלת על ידי צוות מומחים בתחומים שונים החל מטיפולי שיניים לילדים, מומחים בהשתלות שיניים, מומחים בשחזור פה ולסת, מומחים באורתודונטיה (יישור שיניים) שתלים והרדמה.

 13. דירות דיסקרטיות בחיפה says:

  ניתן גם להזמין עיסוי רפואי עד הבית.

  הגיע הזמן לפינוק אמיתי לשחרור רגשות,לעיסוי
  מפנק ובעצם למה לא אני בכלל מעדיף
  עיסוי עד הבית כן זו בעצם אופציה לא רעה להזמין עיסוי עד
  הבית גם להתפנק,גם לשחרר שרירים וגם להישאר בטרטוריה שלי .
  מקומות רבים מציעים חדרים דיסקרטיים בתשלום לפי שעה כאשר שם תוכלו לבלות
  יחד למספר שעות בלי הפרעות, בלי טלפונים רק אתם
  ובן או בת זוגכם ולשלב חוויה אינטימית וחושית שלכם בלבד או ביחד עם מסאג’
  מפנק במיוחד על פי מה שתבקשו.
  ירושלים היא עיר מיוחדת במינה, על כך אין ויכוח.
  מספר מילים על באר שבע וחיי הלילה בעיר באר שבע,
  בירת הנגב והדרום היא אחת משני הערים הגדולות ביותר בישראל (מקדימה אותה רק ירושלים) וזאת לנוכח העובדה שבאר שבע משתרעת על
  פני שטח מוניציפאלי של 117,500 דונם!
  מגוון ביולוגי הוא כלל השונות הביולוגית
  (מינים, גנים ומערכות אקולוגיות) על פני כדור הארץ, ומהווה את “מערכת ההפעלה” של הפלנטה.
  עיסויים בשמנים אתריים מסייעים למצבים רבים כמו :עייפות-מנטאלית וגם
  רגשית,ממריצים ,משדרגים את העיסוי ואחרי העיסוי הריח שנספג על העור הוא
  דבר שלא הייתי מוותר עליו או לפחות שוקל אותו היטב .

 14. נערות ליווי בקריות says:

  מי שמחפש עיסויים מפנקים בחדרה המשלבים פינוק וייחודיות ללא ספק צריך לבחור או לפחות לנסות פעם אחת עיסוי אבנים חמות.

  האביזרים הנלווים מאוד מומלצים ואם יש לכם תקציב להוספת פינוקים מעבר לחבילה הבסיסית, כדאי לכם בהחלט לנסות.
  כאשר עושים עיסוי מפנק בראש העין אינטימי הכולל
  מגע של איברי הגוף, שמנים בריחות אירוטים ולפעמים גם מגע מיני קרוב מאוד הכולל
  לבוש מינימלי של המעסה בתוך דירה דיסקרטית
  בראש העין, נוצרת קרבה אינטימית בין המעסה
  למתארח. כנראה שעבר הרבה זמן ולכן טיפולי
  עיסוי ארוטי בקרית שמונה זאת הזדמנות מושלמת לעשות משהו שהוא נטו בשבילכם.

  סוגי עיסויים בראש העין טיפולי גוף,
  אבנים חמות,טווינה,עיסוי מפנק,טורקי,שוודי.

  עיסוי פרטי בראש העין הוא שירות
  עיסוי המוזמן אל הלקוח באופן פרטי.
  בסופו של התהליך, רוב המטופלים חשים עייפות ורצון להמשיך לנוח, אבל כאשר מזמינים עיסוי ברמת גן עד הבית, מנוחה לאחר הטיפול היא מתבקשת, כי כל מה שצריך לעשות
  זה פשוט לעבור ממיטת הטיפולים אל המיטה שלכם,
  או לספה, כדי להמשיך את המנוחה
  הנעימה. העיסוי הפרטי בראש העין , כפי שאמרנו, הוא עיסוי
  נהדר עבור אנשים שאינם ניידים או
  בעלי יכולות פיזית להגיע אל המקום.

 15. נערת ליווי באילת says:

  פעם אחת נכנסה הנשמה בעקביו כשהלך לגדר גבוהה וחירשת,
  פתח את הדלת, וחתול בר גדול רץ
  לפגוש אותו, טס חזרה לרחוב בשבריר שנייה וסגר את הדלת לפניו.
  חוף ניצנים או בר כוכבא מתאימים לימים החמימים יותר – בירה וטבילה במים.
  היתרון של הבית הפרטי הוא הנוחות, אך החיסרון הוא היעדר הדיסקרטיות והאנונימיות.

  היא אמרה בחיוך.דף הבית לקח שני
  צעדים לכיוון המיטה ליווי ביפו הרים את ידה עצור , היא אמרה אל תתקרב אליי.
  מיקי בת 20 נערת ליווי חדשה בחיפה והקריות הזמנה… חדשה מפנקת בתל
  אביב! תושבי חולון יכולים להזמין נערות ליווי לדירות דיסקרטיות
  בשכונות החדשות או הותיקות של העיר, לתת עדיפות לחדרים לפי
  שעה כדי לשמור על גמישות וספונטניות
  וכמובן גם ליהנות ממגוון רחב של בתי
  מלון קרובים ביפו, תל אביב ובת
  ים. שירותי ליווי מנשים יפות ומרשימות כאלו שלא מחפשות קשר מחייב.
  כולם יודעים שבחיפה יש את הבחורות הכי יפות.
  שמן זה יכול להיות שמן בסיס, בתוספת שמרים שבהם
  יש חומרים נדיפים, כמו שמני רוזמרין או שמנים ריחניים אחרים.
  כוללות חדר שינה מרווח ונעים, חדר רחצה כיפי ומאובזר בתמרוקים ריחניים ומטבחון
  בשביל להשלים את האווירה ולנוח
  קצת אחרי זמן בנעימים. אבל זה לא רק
  עניין של פרטיות; לפעמים אתם גם
  רוצים את השקט שלכם, זמן איכות
  עבור עצמכם.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.